Over ons

WAAR DE KLANT ZICH "THUIS" VOELT

GESCHIEDENIS

Garage Liekens is al meer dan 60 jaar een vaste waarde in de autobranche. Grootvader Leon startte de zaak in 1950 op nummer 24. Zijn passie voor de motorcross,waarmee hij zelfs de titel "ongekroonde wereldkampioen" behaalde, leidde tot het openen van de garage. Zijn drie zonen stapten later in de zaak. Vader Leo is één van hen.

Gedurende een paar jaar werkten wij in grootvaders garage. We zijn toen begonnen aan de bouw van de nieuwe werkplaats op ons huidig adres. Eind 2011 hebben we de nieuwe garage in gebruik genomen. Onze ouders staan ons nog steeds bij met raad en daad.


DERDE GENERATIE

Wij drie kregen de interesse voor autotechniek overgedragen van vader op zoon. Christophe is verantwoordelijk voor Mercedes-Benz, Fréderic neemt Audi, Volkswagen, Seat en Skoda onder zijn hoede en Sébastien SsangYong, Smart en alle andere merken.

Wij hebben alle drie een diploma van bachelor in de automechanica behaald, waardoor we perfect onze kennis in de praktijk kunnen toepassen. Door intensieve training mogen wij ons ook diagnosetechnieker noemen en dit voor al onze merken. De vierde generatie opvolgers staat al klaar in mini werkpak, om mee te helpen.


VISIE

Er zijn vele factoren die uw keuze bepalen van het merk en de garage. Betrouwbaarheid, correcte service en persoonlijk contact zijn onze kernwoorden. Hierdoor hebben wij een hechte band met onze klanten kunnen creëren doorheen de jaren.

Alle onderhoud en herstellingen gebeuren steeds in eigen werkplaats. Wij beschikken over de modernste apparatuur waardoor wij u nog beter van dienst kunnen zijn. U kan gerust zijn: uw wagen en uw veiligheid zijn bij ons in goede handen.

Kijk in onze catalogus of kom gerust even langs, we verwelkomen u met een kopje koffie.

Log in